Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Trimitere preliminară formulată de Tribunalul Sibiu: Cauza C-609/14, Nicula. UPDATE: radiere
11.10.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: CJUE, Content, Dreptul mediului, Dreptul Uniunii Europene, Fiscalitate
JURIDICE - In Law We Trust

11 octombrie 2016: Cauza C-609/14, Nicula a fost radiată prin Ordonanța Curții din 23 septembrie 2016:

“1. Prin scrisoarea din 17 iunie 2016, grefa Curții a transmis instanței de trimitere Hotărârea pronunțată la 9 iunie 2016 în cauza C‑586/14, Budișan (EU:C:2016:421), invitând‑o să îi indice dacă, în lumina acestei hotărâri, dorea să își mențină trimiterea preliminară.
2. Prin scrisoarea din 4 iulie 2016, primită la grefa Curții la 18 iulie 2016, Tribunalul Sibiu a informat Curtea că nu înțelege să își mențină trimiterea preliminară.
3. În aceste condiții, se impune ca, în temeiul articolului 100 din Regulamentul de procedură al Curții, să se dispună radierea prezentei cauze din registrul Curții.”

***

30 decembrie 2014: Tribunalul Sibiu a fosmulat o trimitere preliminară, care a format obiectul cauzei C-609/14, Nicula, trimitere care are următorul conținut:

Articolul 110 din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene, articolul 6 din Tratatul Uniunii Europene, articolele 17, 20, 21 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, principiul securității juridice și principiul non reformatio in peius, statuate de dreptul Uniunii și jurisprudența CJUE, pot fi interpretate ca opunându-se unei reglementări precum OUG 9/2013?

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti