Print Friendly, PDF & Email

Legea nr. 177/2016 pentru instituirea Zilei Limbii Sârbe
17.10.2016 | Cosmina SIMA

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 812 din 14 octombrie 2016 a fost publicată Legea nr. 177/2016 pentru instituirea Zilei Limbii Sârbe.

Legea instituie următoarele norme:
– Se instituie ziua de 21 noiembrie ca Ziua Limbii Sârbe.
– Anual, cu prilejul sărbătoririi Zilei Limbii Sârbe, în localităţile în care trăiesc membri ai comunităţii sârbe se organizează manifestări dedicate acestei zile.
– Autorităţile administraţiei publice centrale şi locale, organizaţiile neguvernamentale şi alte instituţii pot sprijini logistic şi/sau financiar, după caz, sărbătorirea acestei zile.
– În instituţiile de învăţământ în care este studiată limba sârbă, în ziua de 21 noiembrie se organizează programe cultural-artistice dedicate acestei sărbători.
– Societatea Română de Radiodifuziune şi Societatea Română de Televiziune, în calitate de servicii publice, pot include în programele lor momente sau aspecte de la manifestările dedicate acestei sărbători.

Cosmina Sima


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.