Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti. Preselecţie pentru concursul Charles Rousseau 2017. UPDATE: reorganizare preselecție


3 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

3 noiembrie 2016: Vineri, 4 noiembrie 2016 (17.00) se va reorganiza la Catedra de Drept Public preselecția pentru acest concurs, potrivit unui comunicat al Facultății de Drept.

***

17 octombrie 2016: Miercuri, 26 octombrie 2016 (17.30), va avea loc la Departamentul de Drept Public, preselecția pentru concursul de procese simulate în drept internațional public Charles Rousseau (Benin, 30 aprilie – 7 mai 2017), potrivit unui comunicat al Facultăţii.

Candidații trebuie sa cunoască foarte bine limba franceză si sa aibă cunostinte solide de drept internațional public. Preselecțiile vor consta într-un interviu în limba franceză, privind aspecte de drept international public.

Persoana de contact: Irina Munteanu, e-mail: irinadanielamunteanu@gmail.com.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii