Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

ASF selectează practicieni în insolvență pentru dosarul de faliment privind FORTE Asigurări-Reasigurări S.A.


17 octombrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 12 octombrie 2016, Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat o invitație către practicienii în insolvență înscrişi pe Lista practicienilor în insolvenţă agreaţi de ASF să depună oferta în vederea desemnării unui practician în insolvenţă în dosarul de faliment privind FORTE Asigurări-Reasigurări S.A. aflat pe rolul Tribunalului București Secția a VII-a Civilă, întocmită conform prevederilor art. 13 din Procedura ASF privind agrearea și selecția practicienilor în insolvenţă de către ASF, potrivit unui comunicat al Autorității de Supraveghere Financiară.

Oferta va fi depusă în original până cel târziu la data de 19 octombrie 2016, ora 14:00, la Registratura ASF, în plic închis, toate paginile fiind numerotate, semnate şi ştampilate.

Pentru această etapă se face precizarea că nu este necesară depunerea cazierului judiciar și a cazierului fiscal.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii