Prima „Societate Balcanică de Drept Roman și de Tradiție Juridică Romană (Societas Iure Romano)” s-a întemeiat la Universitatea „St. Kliment Ohridski” din Sofia


17 octombrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Flux informații, Universitaria, Varia (alte arii de practica)

Vineri, 14 octombrie 2016, la Universitatea „St. Kliment Ohridski” din Sofia, s-a întemeiat prima „Societate Balcanică de Drept Roman și de Tradiție Juridică Romană (Societas Iure Romano)”.

Prof. univ. dr. Valerius M. Ciucă: „La reuniunea de nivel european, propunerea profesorului craiovean Teodor Sâmbrian, ca printre statele fondatoare să fie și Republica Moldova, propunere pe care am apărat-o cu metafora „curcubeului latinității, de la Lisabona la Chișinău”, a fost acceptată în unanimitate. De asemenea, urmând propunerii profesorului clujean Mircea Dan Bob, societatea m-a desemnat ca membru al primului ei consiliu. Eforturile noastre s-au concretizat într-o conferință europeană asupra actualei și impresionantei renașteri a studiilor romaniste în Europa și în alte spații de civilizație.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică