Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PJ Slobozia. Înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată. Arestare preventivă


18 octombrie 2016 | Georgiana-Camelia LUCIU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Sistemul judiciar
Georgiana-Camelia Luciu

Georgiana-Camelia Luciu

PJ Slobozia. Înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată. Arestare preventivă.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus, la data de 12 octombrie 2016, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii C. Ș., sub aspectul săvârşirii a şase infracţiuni de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată şi B. M., sub aspectul săvârşirii a şase infracţiuni de înşelăciune.

La data de 13 octombrie 2016, inculpaţii au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slobozia, care a admis cererile şi a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că inculpaţii C. Ș. şi B. M. au indus în eroare şase persoane vătămate, prezentându-se sub o identitate falsă, inculpatul C. Ș. întocmind în fals şase contracte de muncă în străinătate, obţinând astfel suma de 900 de euro.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

:: sursa: www.mpublic.ro

Georgiana-Camelia Luciu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică