Print Friendly, PDF & Email

Decret de decorare – 14 octombrie 2016
18.10.2016 | JURIDICE.ro


Vineri, 14 octombrie 2016, Klaus Iohannis, Preşedintele României, a semnat decretul de decorare a lui Harlem Désir, Secretar de Stat pentru Afaceri Europene, Ministerul Afacerilor Externe și al Dezvoltării Internaționale, Republica Franceză.

În semn de înaltă apreciere pentru contribuția avută la dezvoltarea cooperării bilaterale în domeniul afacerilor europene, pentru respectul și prietenia arătate constant față de România, Klaus Iohannis, Președintele României, a conferit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Comandor lui Harlem Désir, Secretar de Stat pentru Afaceri Europene, Ministerul Afacerilor Externe și al Dezvoltării Internaționale, Republica Franceză.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate