Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Ploiești organizează Ziua Europeană a Justiției Civile – 25 octombrie 2016
18.10.2016 | JURIDICE.ro

Marți, 25 octombrie 2016, Curtea de Apel Ploiești organizează Ziua Europeană a Justiției Civile și invită în instanță cetățenii, reprezentanții mass-media și grupuri organizate de elevi și studenți de la instituțiile de învățământ din localitate, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Ploiești, semnat de jud. Cristina Georgescu – Purtător de cuvânt, dat publicității marți, 18 octombrie 2016.

Scopul acestei activități îl reprezintă, potrivit inițiativei comune a Consiliului Europei și a Comisiei Europene, celebrarea Zilei Justiției Civile, care are ca rațiune principală crearea unui eveniment simbolic, pentru a reaminti că justiția este în primul rând un serviciu pentru cetățeni care are menirea rezolvării disputelor private, afirmării drepturilor personale și înțelegerea mecanismelor înfăptuirii actului de justiție.

Organizarea acestui eveniment are ca prioritate asigurarea transparenței activității acestei instituții, de natură să permită cetățenilor să-și formeze o reprezentare a imaginii reale a condițiilor de lucru ale magistraților și personalului auxiliar, precum și a etapelor procesuale pe care le parcurge un dosar până la soluționare.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.