« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Consiliul de Mediere mulțumește Senatului pentru aprobarea Legii privind medierea
19.10.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Luni, 17 octombrie 2017, Senatul României a adoptat Proiectul de Lege PL/250/2016 privind modificarea și completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator, potrivit unui comunicat al Consiliului de Mediere, semnat de Mugur Bogdan Mitroi, Președinte Consiliul de Mediere.

Pe această cale, Consiliul de Mediere, prin Mugur Bogdan Mitroi, Președinte, i-a adresat Senatului României o scrisoare de mulțumire:

„Consiliul de Mediere are onoarea și bucuria de a vă prezenta întreaga gratitudine, adresată atât în numele conducerii instituției noastre, cât, mai ales, în numele întregului corp profesional al mediatorilor din România.

Vă asigurăm că cei 12000 de profesioniști ai medierii din România au așteptat cu speranță și interes votul dumneavoastră de astăzi, deznodământul favorabil al acestuia fiind o veste îmbucurătoare, pentru care aveți recunoștința lor și a noastră. Votul dumneavoastră de astăzi reprezintă o garanție și un pas important pentru realizarea dezideratului mediatorilor – o lege performantă, raliată exigențelor normative europene și nevoilor societale. De asemenea, acesta reprezintă și un moment de referință pentru profesia de mediator care, iată, la 10 ani de existență a Legii nr. 192/2006 primește un nou imbold și o nouă perspectivă pentru viitor.

Nu în ultimul rând, dorim să manifestăm aceeași recunoștință conducerii politice a partidelor din care faceți parte, rugându-vă, încă de pe acum, să transmiteți acest mesaj de bucurie și de speranță și colegilor deputați care, în perioada următoare, vor fi chemați să complinească ceea ce domniile voastre astăzi au început.”

 
Secţiuni: Content, Lege 9, Mediere | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD