Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS va susține o conferință de presă despre tragedia de la Colectiv


19 octombrie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Miercuri, 26 octombrie 2016, începând cu ora 11:00, la sediul ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS, la un an de la tragedia din Clubul Colectiv, av. dr. Antoniu Obancia, partener ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS, va vorbi despre ancheta și problemele apărute în urma acestui eveniment tragic, potrivit unui comunicat ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS, dat publicității miercuri, 19 octombrie 2016.

Persoanele vătămate în urma incendiului, atât supraviețuitori, cât și cei care au suferit în urma deceselor unor persoane apropiate, se confruntă în continuare cu hățișul procedurilor judiciare și obstacolele juridice survenite care par să încetinească soluționarea procesului.

În acest sens, av. Antoniu Obancia, precum și trei dintre părinții ai căror copii și-au pierdut viața în noaptea de 30 octombrie 2015, vor discuta despre anumite aspecte care au rămas neclarificate până în ziua de azi. Subiectele abordate sunt următoarele:
– Disjungerile operate față de inculpați pun în dificultate soluționarea laturii civile – incidentul din Clubul Colectiv a generat formarea (până acum) a 3 dosare;
– Durata îndelungată – graba de a soluționa cauza în lipsa documentelor medico-legale din străinătate, neconceptarea în rechizitoriu a tuturor persoanelor vătămate/ părți civile au dus la existența unor deficiențe care au atras reluarea unei faze;
– Schimbarea destinației spatiului fără autorizație de construcție (din hala prese în club), acceptată de autorități;
– Stabilirea legăturii de cauzalitate între săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu de către inspectorii ISU și de către angajații Primăriei și vătămările corporale/ decesul victimelor;
– Identificarea tuturor persoanelor vinovate și extinderea urmăririi penale;
– Solicitarea daunelor morale – cine va fi obligat la plată?

Evenimentul se va desfășura la sediul ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS din str. Plantelor nr. 12, 023974 Sector 2, Bucureşti – zona Mântuleasa, Sf. Ştefan.

Confirmarea prezenței la acest eveniment se va face până luni, 24 octombrie 2016, la persoana de contact – Cosmina Mureşan, PR Manager, nr. telefon – 0745 588 959, e-mail – cosmina.muresan@zrp.ro.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro