Secţiuni » Arii de practică » Protective » Protecţia consumatorilor
Protecţia consumatorilor

Direcția de soluționare alternativă din cadrul ANPC a devenit operațională


20 octombrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Miercuri, 19 octombrie 2016, Guvernul a stabilit, printr-o Hotărâre, atribuțiile Direcției de soluționare alternativă a litigiilor din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Prin această Hotărâre se vor aloca 25 de posturi ale Direcției de soluționare alternativă a litigiilor și care vor funcționa în cadrul ANPC, independent de activitățile de supraveghere și control piață.

Competența Direcției de soluționare alternativă a litigiilor va ține de soluționarea alternativă a litigiilor naționale și transfrontaliere provenite din contractele de vânzări sau din contractele de prestări servicii în sectoarele de activitate în care ANPC este competentă.

Totodată, începând cu 1 ianuarie 2018, în cadrul ANPC, își va desfășura activitatea și Centrul European al Consumatorilor România, care funcționează în prezent prin intermediul unui ONG.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică