Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

CSM a sesizat MJ ref. propunere de modificare a art. 19 alin. (2) din Legea privind plata cu ora a personalului de instruire al Școlii Naționale de Grefieri
21.10.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Dreptul muncii, Lege 9, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

În cadrul ședinței din 18 octombrie 2016, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât sesizarea ministrului justiţiei cu propunerea de modificare a art. 19 alin. (2) din Legea nr. 567/2004 şi de introducere a alineatului (3) la acelaşi articol, după cum urmează: „(2) Salarizarea personalului de instruire al Şcolii Naţionale de Grefieri la plata cu ora se face în funcţie de numărul de ore de activităţi de formare susţinute, de indemnizaţia brută lunară a funcţiei de judecător de curte de apel şi de norma didactică pentru activităţile de formare organizate de Şcoala Naţională de Grefieri.” „ (3) Norma didactică se cuantifică în ore convenţionale şi este de cel mult 16 ore fizice săptămânal, prin raportare la anul de formare.”

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 13)

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti