Print Friendly, PDF & Email

Modificarea HG nr. 1.415/2009 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a unităţilor din subordinea acesteia
21.10.2016 | Cosmina SIMA

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 828 din 19 octombrie 2016 a fost publicată Hotărârea nr. 754/2016 pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1.415/2009 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a unităţilor din subordinea acesteia.

Hotărârea aduce următoarele modificări, printre altele:

– Numărul maxim de posturi în aparatul propriu al Autorităţii este de 353, inclusiv demnitarii şi cabinetul preşedintelui.

– Redistribuirea, în cadrul unităţilor prevăzute în anexa nr. 3 la prezenta hotărâre, precum şi între acestea, a numărului de autovehicule se poate face prin ordin al preşedintelui Autorităţii.

– Anexele sunt, de asemenea, modificate.

Cosmina Sima


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.