Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Brașov organizează „Ziua porților deschise” – 25 octombrie 2016
21.10.2016 | JURIDICE.ro

Marți, 25 octombrie 2016, orele 9:00-11:00, la sediul din Bulevardul Eroilor nr.5, etaj II, în scopul celebrării Zilei Europene a Justiţiei, Curtea de Apel Braşov organizează, pentru cei interesaţi, „Ziua porţilor deschise”, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Brașov.

Cetățenii sunt invitați să descopere circuitul dosarelor, etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze, modalităţi de lucru al personalului instanţei, vizitând, totodată, zonele de interes ce prezintă relevanţă pentru activitatea instanţei.

Tot în această zi, de la ora 10:00, la sediul Curţii de Apel Braşov, un grup de studenţi ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Transilvania Braşov vor participa la activităţile desfăşurate de instanţă.

Manifestările vor fi coordonate de către jud. Graţiela Milu, locţiitorul purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, şi de către jud. Ghigheci Cristinel, lector universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Transilvania Braşov.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.