Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Brașov organizează „Ziua porților deschise” – 25 octombrie 2016

21.10.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Marți, 25 octombrie 2016, orele 9:00-11:00, la sediul din Bulevardul Eroilor nr.5, etaj II, în scopul celebrării Zilei Europene a Justiţiei, Curtea de Apel Braşov organizează, pentru cei interesaţi, „Ziua porţilor deschise”, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Brașov.

Cetățenii sunt invitați să descopere circuitul dosarelor, etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze, modalităţi de lucru al personalului instanţei, vizitând, totodată, zonele de interes ce prezintă relevanţă pentru activitatea instanţei.

Tot în această zi, de la ora 10:00, la sediul Curţii de Apel Braşov, un grup de studenţi ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Transilvania Braşov vor participa la activităţile desfăşurate de instanţă.

Manifestările vor fi coordonate de către jud. Graţiela Milu, locţiitorul purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, şi de către jud. Ghigheci Cristinel, lector universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Transilvania Braşov.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week