Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel Brașov organizează „Ziua porților deschise” – 25 octombrie 2016


21 octombrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 25 octombrie 2016, orele 9:00-11:00, la sediul din Bulevardul Eroilor nr.5, etaj II, în scopul celebrării Zilei Europene a Justiţiei, Curtea de Apel Braşov organizează, pentru cei interesaţi, „Ziua porţilor deschise”, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Brașov.

Cetățenii sunt invitați să descopere circuitul dosarelor, etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze, modalităţi de lucru al personalului instanţei, vizitând, totodată, zonele de interes ce prezintă relevanţă pentru activitatea instanţei.

Tot în această zi, de la ora 10:00, la sediul Curţii de Apel Braşov, un grup de studenţi ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Transilvania Braşov vor participa la activităţile desfăşurate de instanţă.

Manifestările vor fi coordonate de către jud. Graţiela Milu, locţiitorul purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, şi de către jud. Ghigheci Cristinel, lector universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Transilvania Braşov.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii