Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel Craiova și INM organizează seminarul cu tema „Camera preliminară – aspecte teoretice și practice”


24 octombrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

Luni, 31 octombrie 2016, la Craiova, Curtea de Apel Craiova, în colaborare cu Institutul Național al Magistraturii, va organiza, în cadrul programului de formare continuă descentralizată pentru anul 2016, seminarul cu tema „Camera preliminară – aspecte teoretice şi practice”, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Craiova, dat publicității vineri, 21 octombrie 2016.

În cadrul evenimentului vor participa, din partea Institutului Naţional al Magistraturii, jud. Mihail Udroiu și judecători din circumscripția Curții de Apel Craiova.

Cu acest prilej se vor discuta, printre altele, aspecte referitoare la competenţele judecătorului de cameră preliminară prin raportare la prevederileart. 341 alin. (7) lit. c şi alin. (10) lit. b, Cod procedură penală şi contradicţiile din conţinutul acestor norme, cazurile în care judecătorul de cameră preliminară de la instanţa ierarhic superioară celei sesizate dispune în calea de atac a contestaţiei desfiinţarea încheierii de cameră preliminară şi rejudecarea acesteia de către judecătorul de cameră preliminară de la instanţa de fond și criteriile pentru lămurirea detaliată a sintagmei „imposibilitatea stabilirii obiectului sau a limitelor judecăţii”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică