Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Curtea de Apel Craiova și INM organizează seminarul cu tema „Camera preliminară – aspecte teoretice și practice”
24.10.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 31 octombrie 2016, la Craiova, Curtea de Apel Craiova, în colaborare cu Institutul Național al Magistraturii, va organiza, în cadrul programului de formare continuă descentralizată pentru anul 2016, seminarul cu tema „Camera preliminară – aspecte teoretice şi practice”, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Craiova, dat publicității vineri, 21 octombrie 2016.

În cadrul evenimentului vor participa, din partea Institutului Naţional al Magistraturii, jud. Mihail Udroiu și judecători din circumscripția Curții de Apel Craiova.

Cu acest prilej se vor discuta, printre altele, aspecte referitoare la competenţele judecătorului de cameră preliminară prin raportare la prevederileart. 341 alin. (7) lit. c şi alin. (10) lit. b, Cod procedură penală şi contradicţiile din conţinutul acestor norme, cazurile în care judecătorul de cameră preliminară de la instanţa ierarhic superioară celei sesizate dispune în calea de atac a contestaţiei desfiinţarea încheierii de cameră preliminară şi rejudecarea acesteia de către judecătorul de cameră preliminară de la instanţa de fond și criteriile pentru lămurirea detaliată a sintagmei „imposibilitatea stabilirii obiectului sau a limitelor judecăţii”.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti