Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

În memoria unei Doamne, judecător…
21.10.2016 | Dragoș Constantin POPOIAG

JURIDICE - In Law We Trust

Săptămâna trecută a plecat la cele veşnice, după o grea şi nemiloasă suferinţă, cea care va rămâne vie în amintirea noastră ca doamna judecător AURELIA TORES (născută IORDACHE, la 23.06.1947, în Ceptura de Sus, jud. Prahova – decedată la 13.10.2016, la Târgovişte).

Absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, promoţia 1970, fosta noastră colegă a lucrat în primii ani de carieră în cadrul Arbitrajului de Stat Interjudeţean Ploieşti.

În anul 1985 a fost numită judecător, în primii doi ani, activând la Tribunalul Prahova, ulterior, până în anul 1996, la Tribunalul Dâmboviţa, de aici transferându-se la Judecătoria Moreni, unde am fost onorat şi am avut plăcerea să-i fiu coleg şi de unde s-a pensionat din magistratură, în luna decembrie 2004.

În ultimii ani, doamna AURELIA TORES şi-a desfăşurat activitatea, cu aceeaşi dăruire profesională, în calitate de avocat în Baroul Dâmboviţa.

A fost un jurist experimentat şi valoros, pasionat în special de drept civil şi contencios administrativ. A reprezentat un veritabil model de rigoare juridică, echilibru, demnitate şi omenie.

Toţi cei care, de-a lungul anilor bogatei sale activităţi profesionale, i-am fost alături nu vom putea uita niciodată căldura sufletească, bonomia, generozitatea, firea iertătoare, francheţea şi umorul tonic ale acestei mari Doamne, care ne va lipsi profund.

Slujba funerară a doamnei judecător AURELIA TORES a avut loc sâmbătă, 15.10.2016, la Biserica „Sf. Dumitru” din satul Ceptura de Sus, în al cărui cimitir a şi fost înmormântată.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Jud. Dragoş Constantin Popoiag
Preşedintele Tribunalului Dâmboviţa

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.