Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Lavinia Tec candidează pentru funcția de Decan al Baroului Timiș
24.10.2016 | JURIDICE.ro

Av. conf. univ. dr. Lavinia Tec își va susține candidatura pentru funcția de Decan al Baroului Timiș, în cadrul alegerilor Organelor de Conducere a Baroului Timiș și Adunarea Generală a Filialei Timiș a Casei de Asigurări a Avocaților care vor avea loc în data de 11 noiembrie 2016, începând cu ora 15:00, la Facultatea de Drept din Timișoara, cu sediul în Timișoara, Bd. Eroilor nr. 9A, et. 1, Sala A2, jud. Timiș.

Av. conf. univ. dr. Lavinia Tec este avocat din anul 1998 al Baroului Timiș, iar din anul 2007 este membru al Consiliului Baroului Timiș și lector în cadrul Institutului Național de Pregătire și Perfecționarea Avocaților, Centrul teritorial Timișoara. Din anul 2005 este arbitru al Curţii de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerţ, industrie şi agricultură Timiş. În prezent, este conf. univ. dr. în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din Timișoara și predă materiile de Drept civil. Persoane, Dreptul european al afacerilor și Drept societar.

:: Candidatură av. conf. univ. dr. Lavinia Tec
:: Program candidatură


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.