« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Lavinia Tec candidează pentru funcția de Decan al Baroului Timiș
24.10.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Av. conf. univ. dr. Lavinia Tec își va susține candidatura pentru funcția de Decan al Baroului Timiș, în cadrul alegerilor Organelor de Conducere a Baroului Timiș și Adunarea Generală a Filialei Timiș a Casei de Asigurări a Avocaților care vor avea loc în data de 11 noiembrie 2016, începând cu ora 15:00, la Facultatea de Drept din Timișoara, cu sediul în Timișoara, Bd. Eroilor nr. 9A, et. 1, Sala A2, jud. Timiș.

Av. conf. univ. dr. Lavinia Tec este avocat din anul 1998 al Baroului Timiș, iar din anul 2007 este membru al Consiliului Baroului Timiș și lector în cadrul Institutului Național de Pregătire și Perfecționarea Avocaților, Centrul teritorial Timișoara. Din anul 2005 este arbitru al Curţii de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerţ, industrie şi agricultură Timiş. În prezent, este conf. univ. dr. în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din Timișoara și predă materiile de Drept civil. Persoane, Dreptul european al afacerilor și Drept societar.

:: Candidatură av. conf. univ. dr. Lavinia Tec
:: Program candidatură

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: SELECTED TOP LEGAL | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD