Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel Cluj organizează „Ziua porților deschise” – 25 octombrie 2016


24 octombrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

Marţi, 25 octombrie 2016, Curtea de Apel Cluj va organiza „Ziua Porţilor Deschise”, cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Cluj, dat publicității luni, 24 octombrie 2016.

„Ziua Europeană a Justiţiei Civile” este o iniţiativă comună a Consiliului Europei şi a Comisiei Europene şi se adresează tuturor cetăţenilor europeni dornici să cunoască aspecte practice ale înfăptuirii justiţiei, elevilor şi studenţilor precum şi persoanelor care activează în domeniul judiciar.

Scopul evenimentului este de a aduce justiţia mai aproape de cetăţeni şi să îi informeze cu privire la drepturile lor şi promovarea activităţilor din domeniul justiţiei.

Programul de vizitare a Palatului de Justiţie se va desfăşura între orele 10:00-14:00, iar cei interesaţi se vor adresa personalului care asigură paza instanţei de la intrarea de pe strada Dorobanţilor, urmând a fi conduşi la Biroul de informare al Curţii de Apel (camera 92), pentru vizitarea instanţei şi discuţiile cu judecătorii. Cu această ocazie, prin intermediul Biroului de relaţii publice şi a serviciului de registratură şi arhivă, vor fi puse la dispoziţia publicului în scopul informării diferite pliante conţinând informaţii privind organizarea sistemului judiciar.

În cursul zilei, la ora 13:00, în sala de judecată a Secţiei penale, etaj I, camera 155, studenţii facultăţilor de drept şi elevii de la liceele clujene sunt invitaţi să aibă o întâlnire cu judecătorii Curţii de Apel Cluj. Se vor discuta aspecte vizând însemnătatea acestei zile şi activitatea instanţelor judecătoreşti, având loc dezbateri interactive referitoare la sistemul judiciar românesc.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică