Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel București organizează „Ziua ușilor deschise” – 25 octombrie 2016


24 octombrie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Marți, 25 octombrie 2016, între orele 10:00-13:00, cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile, Curtea de Apel Bucureşti organizează „Ziua Uşilor Deschise” – manifestare anuală destinată cetăţenilor, studenţilor, elevilor precum şi persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul Justiţiei, potrivit unui comunicat al Curții de Apel București, dat publicității luni, 24 octombrie 2016.

Scopul acestei acţiuni este acela de informare a celor interesaţi despre activităţile instanţelor judecătoreşti precum şi despre modul de desfăşurare a procesului judiciar, urmărindu-se totodată conştientizarea de către cetăţeni a faptului că instanţele de judecată desfăşoară o activitate de interes public, în folosul acestora.

Evenimentul va avea loc la Palatul de Justiţie din Bucureşti, situat în Splaiul Independenţei nr. 5, sector 4, Bucureşti, sediul în care Curtea de Apel Bucureşti îşi desfăşoară activitatea.

Totodată, la sediul Curţii de Apel Bucureşti vor fi primite grupuri de studenţi şi elevi interesaţi de activitatea judiciară şi de aspectele practice ale înfăptuirii actului de justiţie.

Accesul în Curtea de Apel Bucureşti se va face numai pe la intrarea principală din Splaiul Independenţei, pe baza documentelor de identitate iar accesul vizitatorilor în sălile de judecată care prezintă importanţă pentru activitatea judiciară va fi asigurată de persoane special desemnate de conducerea instanţei.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro