Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Iosif Sergiu Stănilă candidează pentru funcția de Decan al Baroului Timiș
24.10.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Av. dr. Iosif Sergiu Stănilă își va susține candidatura pentru funcția de Decan al Baroului Timiș, în cadrul alegerilor Organelor de Conducere a Baroului Timiș și Adunarea Generală a Filialei Timiș a Casei de Asigurări a Avocaților care vor avea loc în data de 11 noiembrie 2016, începând cu ora 15:00, la Facultatea de Drept din Timișoara, cu sediul în Timișoara, Bd. Eroilor nr. 9A, et. 1, Sala A2, jud. Timiș.

Av. dr. Iosif Sergiu Stănilă, extras din programul candidaturii: „Sunt avocat în cadrul Baroului Timiș de la data de 1 Octombrie 1999, an în care am absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Programul propus de mine conține măsuri și soluții reale, viabile, rezultate dintr-o radiografie făcută, îndrăznesc să afirm, în cei 4 ani în care am deținut calitatea de membru al Consiliului Baroului Timiș și, în ultima perioadă (de mai bine de 1 an de zile) pe aceea de Prodecan al Baroului Timiș.  Programul propune un Decan care să lucreze alături și împreună cu Consiliul Baroului, un Decan care să pună în aplicare Hotărârile Consiliului Baroului, un Decan care să reprezinte cu cinste Corpul Avocaților care l-a investit în această Demnitate. Programul propune un altfel de Decan, pentru că include în primul rând obligația asumată de a da socoteală anual, cu privire la activitatea desfășurată, cu privire la obiectivele propuse și realizate, în mod efectiv și transparent, ceea ce în Baroul Timiș nu s-a întâmplat până în prezent. Candidatura mea, împreună cu programul propus, a fost înregistrată prima la secretariatul Baroului Timiș, în data de 14.10.2016.”

:: Program candidatură av. dr. Iosif Sergiu Stănilă

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti