Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Timișoara organizează „Ziua Europeană a Justiției Civile”
25.10.2016 | JURIDICE.ro


Marţi, 25 octombrie 2016, începând cu ora 12:30, la sediul Curţii de Apel Timişoara, cu ocazia Zilei Justiţiei Civile Europene se va judeca o cauză penală în care sunt implicaţi mai mulţi minori, elevi de la un prestigios liceu din Timişoara, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Timișoara.

Procesul se va desfăşura în şedinţă publică, în sala nr. 282, etaj II din Palatul de Justiţie (Palatul Dicasterial) din Timişoara, începând cu ora 12:30. Unul dintre tinerii timişoreni este acuzat de săvârşirea unor infracţiuni de furt vătămând un alt coleg, iar cei care îi vor judeca sunt chiar colegii lor. Şedinţa fiind publică, este de aşteptat că va fi o audienţă masivă, formată din părinţi, colegi, profesori dar şi reprezentanţi ai mass media.

Clasa care va participa la proces în această zi este clasa a IV-a de la Colegiul Naţional de Arte „Ion Vidu” din Timişoara, copiii fiind coordonaţi de profesor Eugenia Udrişte şi cu sprijinul oferit de jud. Maria Dascălu şi jud. Cristian Pup.

Ziua Europeană a Justiţiei Civile este destinată publicului larg, cetăţenilor, dar şi elevilor, studenţilor precum şi tuturor partenerilor care concură la înfăptuirea actului de justiţie, reamintindu-ne că Justiţia este cu precădere un serviciu public.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate