Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel Timișoara organizează „Ziua Europeană a Justiției Civile”


25 octombrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Marţi, 25 octombrie 2016, începând cu ora 12:30, la sediul Curţii de Apel Timişoara, cu ocazia Zilei Justiţiei Civile Europene se va judeca o cauză penală în care sunt implicaţi mai mulţi minori, elevi de la un prestigios liceu din Timişoara, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Timișoara.

Procesul se va desfăşura în şedinţă publică, în sala nr. 282, etaj II din Palatul de Justiţie (Palatul Dicasterial) din Timişoara, începând cu ora 12:30. Unul dintre tinerii timişoreni este acuzat de săvârşirea unor infracţiuni de furt vătămând un alt coleg, iar cei care îi vor judeca sunt chiar colegii lor. Şedinţa fiind publică, este de aşteptat că va fi o audienţă masivă, formată din părinţi, colegi, profesori dar şi reprezentanţi ai mass media.

Clasa care va participa la proces în această zi este clasa a IV-a de la Colegiul Naţional de Arte „Ion Vidu” din Timişoara, copiii fiind coordonaţi de profesor Eugenia Udrişte şi cu sprijinul oferit de jud. Maria Dascălu şi jud. Cristian Pup.

Ziua Europeană a Justiţiei Civile este destinată publicului larg, cetăţenilor, dar şi elevilor, studenţilor precum şi tuturor partenerilor care concură la înfăptuirea actului de justiţie, reamintindu-ne că Justiţia este cu precădere un serviciu public.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică