Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Arad. Punct de vedere ref. modificarea Legii privind statutul judecătorilor și procurorilor
25.10.2016 | JURIDICE.ro

Luni, 24 octombrie 2016, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității punctul de vedere al Baroului Alba, prin care avocații din Baroul Alba au luat la cunoștință de proiectul de act normativ prin care se aduc modificări la Legea nr. 303/2004, și au însărcinat Consiliul Baroului să aducă la cunoștința organelor de conducere a profesiei, îngrijorarea lor față de prev. art. I pct. 55 prin care se propune modificarea art. 76 în Legea nr. 303/2004.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.