Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Poziția Curții de Apel Brașov ref. punctul de vedere al Consiliului Baroului Brașov cu privire la proiectul de modificare al Legii privind statutul judecătorilor și procurorilor
26.10.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 26 octombrie 2016, Curtea de Apel Brașov a dat publicității un comunicat privind „Apelul” Consiliului Baroului Brașov cu referire la proiectul de modificare al Legii nr. 303/2004.

Curtea de Apel Braşov, fără a contesta dreptul colegilor avocaţi de a-şi exprima opiniile în legătură cu proiectul de modificare a Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, aflat în dezbatere publică, dezavuează excesele de limbaj din cuprinsul documentului adoptat.

Generalizarea la întregul corp al magistraţilor a unor probleme punctuale cu care se confruntă unii avocaţi (cu precădere cele menţionate la punctul III, „Atitudinea corpului magistraţilor faţă de profesia de avocat”) este de natură a afecta dialogul interprofesional între judecători şi avocaţi, precum şi încrederea în justiţie.

Curtea de Apel Braşov regretă o astfel de poziţie publică, cu atât mai mult cu cât şi-a exprimat în permanenţă disponibilitatea spre dialog, în scopul îmbunătăţirii colaborării între cele două profesii.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate