Secţiuni » Articole » Opinii
OpiniiPovestim cărţiImaginarul dreptului
Condiţii de publicare

Ziua alegerilor înţelepte


26 octombrie 2016 | Ioan-Marius ARON
Secţiuni: Alegeri CSM, Content, Opinii
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice
Ioan-Marius Aron

Ioan-Marius Aron


Stimaţi colegi, la finalul acestei campanii inedite, vă mulţumesc pentru susţinerea dumneavoastră, manifestată prin numeroasele reacţii pozitive pe care le-am primit pe tot parcursul acesteia, apreciind în mod deosebit interesul pe care l-aţi exprimat faţă de problemele sistemului judiciar pe care le-am dezbătut împreună, prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare.

Este dovada clară că dumneavoastră, toţi cei care funcţionaţi efectiv la parchetele de pe lângă tribunale, doriţi într-adevăr schimbarea şi aveţi convingerea că reprezentarea în Consiliu a magistratului-procuror, cu bună-credinţă, în mod independent şi responsabil, poate fi garantată doar de calitatea oamenilor pe care mâine îi veţi alege.

Vă mulţumesc încă o dată şi urez succes candidaţilor şi alegătorilor, deopotrivă!

Candidat,
Procuror Ioan-Marius Aron
Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro