Secţiuni » Arii de practică » Business » Infrastructură
Infrastructură
Profesionişti

Studenții Universității Politehnica din București vor putea efectua stagii de practică în cadrul Primăriei Municipiului București


27 octombrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 24 octombrie 2016, Gabriela Firea, primarul general al Municipiului București, și Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica București, au semnat un protocol de colaborare între cele două instituții pe o perioadă de 3 ani, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului București.

În cadrul acestui protocol, studenții vor desfășura stagii de practică la Primăria Municipiului București sau la instituțiile din subordinea acesteia, precum RADET și RATB, și vor putea elabora strategii de programe durabile pentru București în domeniile de infrastructură și construcții.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: „Vreau să știți că ne mândrim cu proiectele gândite și implementate de specialiștii și studenții Universității Politehnica, iar ele sunt cunoscute atât la nivel național, cât și în afara țării. Sunt convinsă că acest acord va aduce beneficii studenților, iar ei vor aprecia perioadele de practică, traineeship sau internship pe care le vor urma în cadrul Municipalității. Mi-ar placea chiar, ca unii dintre ei, să își continue activitatea în cadrul PMB.” 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică