Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

Primăria Municipiului București a semat un protocol de colaborare cu Uniunea Sindicală Sanitas


27 octombrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 24 octombrie 2016, Gabriela Firea, Primarul General al Municipiului București și Viorel Hușanu, președintele Uniunii Sindicale Sanitas București au semnat un protocol de colaborare între cele două instituții, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului București.

Acest protocol vizează asigurarea dotărilor necesare pentru funcționarea spitalelor și cabinetelor medicale școlare, precum și profesionalizarea personalului sanitar din subordinea Primăriei Municipiului București.

Gabriela Cristea, primarul general al Municipiului București: „Îmi doresc ca bucureștenii să beneficieze de tratamente moderne în spitale dotate cu aparatură performantă. De aceea, la propunerea mea, CGMB a aprobat suplimentarea fondurilor necesare pentru dotarea spitalelor din București. Mai mult, unul dintre proiectele pe care le-am anunțat încă din campanie, dotarea cabinetelor medicale școlare, este susținut și de Uniunea Sindicală Sanitas București. Cunosc dificultățile financiare cu care se confruntă salariații din sistemul sanitar din București și vom încerca să îi sprijinim pentru că interesul este al nostru, al tuturor.”

Viorel Hușanu, președintele Uniunii Sindicale Sanitas București: „Suntem încântați să găsim un partener de dialog deschis și care vine în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă cadrele medicale și sistemul medical din București.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică