Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Consiliul de Mediere și UNNPR au încheiat un nou protocol de colaborare
27.10.2016 | JURIDICE.ro

Marți, 25 octombrie 2016, la sediul Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România (UNNPR), Consiliul de Mediere, reprezentat de Mugur Bogdan Mitroi – Președinte, Zeno Daniel Șuștac – Vicepreședinte și Ion Dedu – membru al Consiliului de Mediere, și conducerea UNNPR au încheiat un nou protocol de colaborare între cele două instituții, potrivit  comunicat al Consiliului de Mediere, semnat de Mugur Bogdan Mitroi-Președinte.

Pe această cale, Consiliul de Mediere dorește să mulțumească Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România și, în mod deosebit, dr. Dumitru Viorel Mănescu, Președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România pentru interes și deschidere, dar, mai ales pentru susținerea arătată proiectelor întreprinse de către Consiliul de Mediere.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.