Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Drept penal, Flux informații

Hans Klemm: Procurorul şef Laura Codruţa Kovesi a făcut o treabă admirabilă

27 octombrie 2016 | JURIDICE.ro

Miercuri, 26 octombrie 2016, Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, a declarat, într-un interviu acordat news.ro, că România a contribuit activ la îmbunătăţirea parteneriatului strategic cu SUA prin întărirea instituţiilor democratice, inclusiv a celor juridice, precum DNA, fapt care a transformat România într-un adevărat model regional în lupta anticorupţie, potrivit news.ro.

De asemenea, diplomatul a avut numai cuvinte de laudă față de măsurile anticorupție întreprinse de Laura Codruța Kovesi și consideră că acuzațiile aduse împotriva ei în ultima perioada se datorează „dușmanilor” pe care și-a creat în această luptă anticorupție.

Hans Klemm, ambasadorul SUA: „Este rezultatul unor decizii şi investiţii făcute pe parcursul mai multor ani, dar cred că spune multe şi despre conducerea DNA. Procurorul şef Laura Codruţa Kovesi a făcut o treabă admirabilă. Acum câţiva ani, SUA i-a oferit un premiu, «Femei curajoase din România», pentru puterea convingerilor ei, pentru recordul de succese ca procuror şi pentru eforturile foarte curajoase de a lupta împotriva corupţiei. Ca procuror şef al DNA, a trimis la închisoare nişte oameni destul de puternici. Nu e surprinzător că are duşmani ca urmare a acestui lucru şi cred că vedeţi acest lucru în momentul de faţă. Dacă există vreo pată pe activitatea ei, există autorităţi care vor putea investiga şi evalua, dar eu o aplaud puternic pentru recordul de succes în a conduce lupta anticorupţie a României.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică