« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Târgu Mureș. Rezultatele alegerilor judecătorilor pentru funcția de membru al CSM
27.10.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Joi, 27 octombrie 2016, ora 13:00, a fost organizată Adunarea Generală a Judecătorilor Curții de apel Târgu Mureș în conformitate cu dispoziţiile art. 24 alin. (1) din Regulamentul privind procedura alegerii membrilor Consiliului Superior al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 327/2005, în vederea alegerii judecătorilor membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Târgu Mureș.

Fiecare judecător a avut dreptul de a alege trei judecători dintre candidaţii la funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii. La finalizarea numărării voturilor, preşedintele Adunării Generale a constatat că au fost exprimate un număr de 27 de voturi, din care unul a fost nul, numărul total de voturi valabile obţinute de fiecare candidat fiind următorul:
Andrea Annamaria Chiş – 26 de voturi
Adrian Remus Ghiculescu – 11 voturi
– Erica Nistor – 6 voturi
– Adina Georgeta Ponea – 6 voturi
Lia Savonea – 5 voturi
Nicoleta Margareta Ţînţ – 24 de voturi

 
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD