Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Părțile își vor putea accesa online traseul dosarului în cadrul Curții de Apel Suceava
28.10.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Începând cu 1 noiembrie 2016, la nivelul Curţii de Apel Suceava se vor implementa şi utiliza serviciile electronice Info dosar şi Fişă dosar, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Suceava, dat publicității vineri, 27 octombrie 2016.

Prin accesarea paginii de internet curteadeapelsuceava.ro, la secţiunea Info dosar, prin autentificarea cu o parolă de acces, pusă exclusiv la dispoziţia părţilor din dosar, acestea vor putea vizualiza în integralitatea lor documentele emise de instanţă şi editate în aplicaţia ECRIS şi documentele depuse la dosar sau emise de instanţă.

În același context, la secţiunea Fişă dosar, părțile vor putea obţine informaţii legate de traseul dosarului (toate instanţele la care a fost înregistrat dosarul), data înregistrării, obiectul, stadiul procesual, termenele de judecată şi dispoziţiile instanţelor la fiecare dintre acestea, detaliat pentru fiecare instanţă.

Serviciile Info dosar şi Fişă dosar vor fi evaluate la un interval de trei luni de la emiterea prezentei şi, în funcţie de posibilităţile instanţelor din raza de activitate a Curţii de Apel Suceava, se vor implementa şi utiliza şi în cadrul acestora.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate