Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bucureşti. Avocaţii pot trimite materiale ref. modificarea Legii privind statutul judecătorilor şi procurorilor
31.10.2016 | JURIDICE.ro

‎Avocatii din Baroul Bucuresti sunt invitati sa transmită puncte de vedere, observatii și propuneri în legătură cu initiativa Ministerului Justitiei de a participa la consultarea cu privire la modificarea Legii nr. 303|2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor, potrivit unui comunicat al Baroului Bucuresti, semnat de av. dr. Ion Dragne.

Materialele se pot trimite la la Baroul Bucuresti (la adresa daniela.ban@baroul-bucuresti.ro) sau la Ministerul Justitiei (enache.ioana@just.ro).

Invitatía a fost transmisa de Ministerul Justitiei Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.