BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul munciiCyberlaw
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

INPPA. Temele dezbaterilor din 10, 17 şi 24 noiembrie 2016
01.11.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților informează avocații din barourile de pe raza Curții de Apel București și a Curților de Apel învecinate cu privire la temele dezbaterilor din 10, 17 şi 24 noiembrie 2016, potrivit unui comunicat al INPPA.

Astfel:
I. 10 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema: Modurile de sesizare ale organelor judiciare. Consideraţii teoretice şi practice. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruț Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreședinte U.N.B.R. Invitat: domnul avocat doctor Anastasiu Crişu – prof. univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, lector INPPA.

II. 17 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema: Măsurile asiguratorii în procesul penal. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruț Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreședinte U.N.B.R. Invitat: doamna asistent universitar doctor Andra-Roxana Trandafir – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti.

III. 24 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema: (II) Procedura de cameră preliminară, ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 75/2016. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruț Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreședinte U.N.B.R. Invitat: domnul jud. drd. Victor Vaduva – formator la Şcoala Naționala de Grefieri.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate