Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

INPPA. Temele dezbaterilor din 10, 17 şi 24 noiembrie 2016
01.11.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept penal, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților informează avocații din barourile de pe raza Curții de Apel București și a Curților de Apel învecinate cu privire la temele dezbaterilor din 10, 17 şi 24 noiembrie 2016, potrivit unui comunicat al INPPA.

Astfel:
I. 10 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema: Modurile de sesizare ale organelor judiciare. Consideraţii teoretice şi practice. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruț Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreședinte U.N.B.R. Invitat: domnul avocat doctor Anastasiu Crişu – prof. univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, lector INPPA.

II. 17 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema: Măsurile asiguratorii în procesul penal. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruț Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreședinte U.N.B.R. Invitat: doamna asistent universitar doctor Andra-Roxana Trandafir – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti.

III. 24 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema: (II) Procedura de cameră preliminară, ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 75/2016. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruț Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreședinte U.N.B.R. Invitat: domnul jud. drd. Victor Vaduva – formator la Şcoala Naționala de Grefieri.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti