Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

DELOITTE România. Opt directori promovați ca urmare a creșterii business-ului
03.11.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Fiscalitate, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Ca urmare a creșterii business-ului, Deloitte România promovează opt directori noi din toate liniile de servicii: servicii fiscale, audit, consultanță în managementul riscului, consultanță în management și consultanță în fuziuni și achiziții.

”Sunt încântat să anunț promovarea unui grup de profesioniști atât de talentați pe poziții de conducere în Deloitte. Sunt încrezător că vor face față provocărilor pe care noile lor roluri le presupun pentru a crea un impact vizibil”, a spus Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte România. ”Deloitte și-a luat angajamentul de a oferi o carieră de excepție celor mai talentați și dedicați profesioniști”.

În ultimii cinci ani, prin intermediul liniilor de servicii pe care le oferă în România, Deloitte a continuat să crească cu peste 10% în fiecare an. În același timp, pentru a oferi cele mai bune servicii clienților, echipa de management a Deloitte a crescut prin promovări interne și recrutări externe. După aproape 25 de ani de prezență în România, Deloitte numără peste 600 de profesioniști. Anul acesta, compania are în plan atragerea a peste 75 de profesioniști care să susțină planurile sale de dezvoltare. Deloitte este prezentă în România prin intermediul birourilor din București, Cluj-Napoca și Timișoara.

Cine sunt noii directori

Servicii fiscale

silviuSilviu Sandache este specialist în fiscalitate cu focus în industria energiei și a resurselor. Silviu are în portofoliu clienți importanți din industria de petrol și gaze on-shore și off-shore, cât și companii de distribuție și furnizare a energiei electrice. Silviu a coordonat echipe în cadrul unor proiecte de fuziune și achiziții, modelarea afacerilor și litigii fiscale. El a absolvit Facultatea de Marketing de la Academia de Studii Economice (ASE). Este membru al Camerei Consultanților Fiscali începând cu 2006 și a absolvit ACCA în 2009. De asemenea, Silviu joacă un rol activ în Comitetul Fiscal al AmCham România.

cameliaCamelia Malahov este expert cu o experiență de peste 11 ani în taxe directe, de-a lungul timpului specializându-se în industria de retail și bunuri de consum. Camelia oferă consultanță unor companii de top, atât locale, cât și internaționale, în probleme specifice industriei de retail și a bunurilor de consum. O parte dintre aceste companii lucrează cu Camelia încă din perioada intrării lor pe piața locală, când au primit consultanță fiscală necesară privind tranzacțiile și structura investițiilor. Responsabilitățile sale includ consolidarea poziției Deloitte pe piață și dezvoltarea unei echipe dedicate, care să ofere consultanță companiilor de retail și a bunurilor de consum, pe fondul unui mediu de afaceri complex și competitiv, atât local, cât și în afara granițelor. Camelia este absolventă a ASE (2005) cu o lucrare de licență în contabilitate și audit. Este consultant fiscal autorizat și membru al Camerei Consultanților Fiscali.

Audit

oanaOana Buhăescu are peste 12 ani de experiență în auditul situațiilor financiare în concordanță cu standardele românești de contabilitate și raportare financiară, standardele US GAAP și IFRS, cât și în consultanță pentru situațiile financiare în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS). Oana a fost implicată  și în proiecte de due diligence, testare si implementare  SOX, consultanta financiara. Oana supervizează echipe de audit, menține relația cu clienții, planifică și întocmește audituri financiare precum si proiecte de consultanta financiara. Este membru CAFR, CECCAR și ACCA.

adrianAdrian Covăcescu a dezvoltat cu succes o nouă linie de servicii în jurul transformării organizaționale, parte a inițiativei Deloitte Private, dedicată companiilor controlate de familii sau antreprenori. Adrian și-a început cariera în 2003 ca auditor și a fost implicat în proiecte internaționale de due diligence. El lucrează la Deloitte din 2007 și, de-a lungul timpului, a dobândit experiență în fuziuni și achiziții, servicii de investigare a fraudelor și audit.

mirceaMircea Nicolae Cotoroș este un profesionist cu experiență de peste 11 ani în afaceri europene, atât la nivel de politici, cât și proiecte finanțate din diferite fonduri europene, activând pentru instituții UE precum Parlamentul European, Comisia Europeană și Reprezentanța guvernului regional Veneto la Bruxelles, contribuind la dezvoltarea cu succes, în cadrul departamentului de Audit și Servicii de Risc al Deloitte România, a segmentului de business aferent proiectelor cu finanțare europeană, atât în sectorul public cât și cel privat. Este absolvent al Facultății de economie din Trieste, fiind certificat în management de proiect, achiziții publice, evaluare și prevenție a riscurilor de neregulă în proiectele europene.

Consultanță în managementul riscului

catalinCătălin Țigănilă are peste 15 ani de experiență în domeniul auditului IT, securității informației și al guvernanței IT. Cătălin s-a implicat în dezvoltarea, promovarea și furnizarea de servicii profesionale în România și Moldova, precum și pentru alte țări din Europa Centrală și Orientul Mijlociu. Specializările sale sunt: securitatea informațiilor și securitatea cibernetică, îmbunătățirea controalelor, controale generale IT și de aplicații, audit IT, audit și pregătire pentru audit conform cu ISAE 3042 și SSAE 16, managementul riscului, securitatea în Internet, continuitatea activităților de business, îmbunătățirea proceselor de afaceri, management de proiect, training, consultanță IT, conformitate și implementare SOX 404. Cătălin este membru al consiliului (ISC) 2 România Chapter, o organizație profesională non-profit, specializată în educarea și certificarea în domeniul securității informațiilor.

Consultanță în management

raduRadu Kubinschi este un consultant cu o experiență vastă de peste 20 de ani în servicii de consultanță acordată clienților publici și privați. Radu are o capacitate deosebită de a integra informații de macroeconomie și politici publice în oferta de servicii multiple furnizate de către Deloitte. Radu oferă servicii de asistență tehnică pentru instituții publice, politici publice (design, implementare, monitorizare și evaluare), training și dezvoltare instituțională, proiecte de dezvoltare a capitalului uman, regândirea proceselor interne, fonduri europene și finanțare alternativă, instrumente financiare, inițiative sociale (sănătate, educație, incluziune socială – componenta rroma). Radu a dobândit o reputație solidă ca urmare a proiectelor complexe pe care le-a condus, contribuind astfel semnificativ la poziționarea Deloitte ca lider în servicii destinate sectorului public / proiecte europene, atât în România cât și în regiune.

Consultanță financiară

florinFlorin Păunescu este un profesionist în consultanță financiară cu experiență în planificarea și executarea a peste 40 de proiecte de achiziție, cesionări, fuziuni și achiziții, și divizare de companii (de-mergers), asocieri în participațiune (joint ventures), spin-offs, leveraged buy-outs, management buy-outs, consultanță în privatizare și finanțarea proiectelor. Florin are o experiență de 13 ani în investiții bancare și finanțări corporative și a fost implicat în numeroase tranzacții M&A de succes pentru investitori străini. Florin este absolvent al Facultății de Relații Internaționale și Economie de ASE și licențiat în inginerie la Facultatea de Inginerie Electrică. De asemenea, el deține o diplomă de master în managementul financiar și piețe de capital de la ASE.

###

Numele Deloitte se referă la organizația Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, în cadrul căreia fiecare firmă membră este o persoană juridică independentă.

Deloitte furnizează servicii clienților din sectorul public și privat în următoarele domenii profesionale – audit, taxe, consultanță, consultanță financiară – deservind numeroase industrii. Prin intermediul rețelei sale globale de firme membre, care activează în peste 150 de țări, Deloitte pune la dispoziția clienților săi resursele internaționale precum și priceperea locală pentru a-i ajuta să exceleze indiferent de locul în care aceștia își desfășoară activitatea. Obiectivul celor 225.000 de profesioniști din Deloitte este acela de a crea un impact vizibil în societate.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti