« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

STOICA & Asociaţii – la aniversarea a 21 de ani
04.11.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

stoica-21-1Societatea Civilă de Avocați STOICA & Asociaţii a sărbătorit 21 ani de la înfiinţare printr-o recepţie organizată în sala „Le Diplomate” a Hotelului Athénée Palace Hilton, la care au fost prezenți peste 200 de invitaţi alături de toţi membrii echipei societății de avocați.

Cu prilejul acestui eveniment aniversar,  „Premiul de excelenţă pentru întreaga carieră juridică” a fost acordat doamnei Ana Alexandrina Savin, fost judecător la Înalta Curte de Casație şi Justiție, în prezent arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României. Premiul a fost acordat „în semn de preţuire pentru devotamentul, profesionalismul şi pasiunea cu care domnia sa, devenită o personalitate a comunității juridice românești, s-a dăruit profesiei de jurist timp de peste 50 de ani. Jurist şi om de excepție, doamna Ana Savin este un adevărat model de urmat de către tânăra generație de profesioniști ai dreptului. Nu în ultimul rând, este pentru prima dată când STOICA & Asociații acordă acest premiu unei doamne jurist, recunoscând astfel rolul deosebit de important al doamnelor în cariera juridică din România.”, a spus Valeriu Stoica, Founding Partner, STOICA & Asociaţii.

stoica-21-2De asemenea, „Premiul pentru încurajarea activităţii cultural-artistice” a fost acordat tânărului regizor de teatru Gabriel (Bobi) Pricop „în considerarea angajamentelor sale actuale din cadrul Centrului de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava” aflat în subordinea directă a directorului Teatrului Național București. Premiul îi va servi realizării proiectelor teatrale la care Gabriel Pricop va lucra în stagiunea teatrală 2016-2017 și respectiv 2017-2018 în cadrul acestui centru, sub directa coordonare a directorului TNB, maestrul Ion Caramitru.”, aşa cum a declarat Cristiana I. Stoica, Founding Partner, STOICA & Asociaţii.

stoica-21-3De-a lungul timpului, societatea de avocatură STOICA & Asociaţii a acordat peste 10 premii și sponsorizări diverselor personalități din lumea juridică şi cea cultural-artistică. ”Într-o lume care pare că şi-a uitat valorile sale autentice, societatea noastră de avocatură  susține an de an profesioniști ai lumii juridice și artiști cu rezultate deosebite, atât pentru a-i recompensa pentru munca lor, cât și pentru a le susține dezvoltarea viitoare”, a declarat Valeriu Stoica, Founding Partner, STOICA & Asociații.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.