Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Avocatul Poporului. Anchetă la Primăria Pitești


4 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept civil, Flux informații

Miercuri, 3 noiembrie 2016, Avocatul Poporului a anunțat că desfășoară o anchetă la Primăria Municipiului și Poliția Locală Pitești în cazul unui petent în care autoritatea locală nu i-a formulat niciun răspuns, potrivit unui comunicat al Avocatului Poporului, semnat de Matei Vîrtosu, Purtător de cuvânt.

Ancheta Avocatului Poporului este urmarea unei petiții în care era semnalat faptul că mai multe persoane s-au adresat Primăriei Municipiului Pitești cu o sesizare privind îngrădirea accesului la garajele proprietate personală. În petiție s-a afirmat că împrejmuirea terenului pe care se află garajele s-a realizat fără respectarea prevederilor legale. Primăria Pitești nu a răspuns sesizării respectivilor cetățeni, drept urmare și Avocatul Poporului s-a adresat autorității locale, însă răspunsul acesteia din urmă a fost unul superficial.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică