Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Punerea în aplicare a specificațiilor Portalului european de proiecte de investiții
07.11.2016 | Cosmina SIMA

Secţiuni: Cyberlaw, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Lege 9, Varia (alte arii de practica)
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 299/86 din data de 5 noiembrie 2016, a fost publicată Decizia de punere în aplicare (UE) 2016/1942 a Comisiei din 4 noiembrie 2016 privind specificațiile Portalului european de proiecte de investiții și de abrogare a Deciziei de punere în aplicare (UE) 2015/1214.

Prin prezenta decizie se adoptă specificațiile tehnice ale Portalului european de proiecte de investiții (PEPI), care a fost creat prin aplicarea Regulamentul (UE) 2015/1017. Proiectele sunt incluse în PEPI sub rezerva respectării unor criterii de înscriere, precum: proiectul (sau programul care constă din proiecte mai mici) prezintă un cost total minim de 5 000 000 EUR; promotorul este o persoană juridică stabilită într-un stat membru și nu face obiectul unei proceduri de insolvență; proiectul este descris în mod clar în cererea de înscriere ca fiind un proiect de investiții, iar informațiile furnizate în cerere sunt exacte și precizează valoarea finanțării necesare pentru realizarea proiectului.

Decizia de punere în aplicare (UE) 2015/1214 se abrogă.

Prezenta decizie intră în vigoare în a douăzecea zi de la data publicării în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Cosmina Sima

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti