Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Punerea în aplicare a specificațiilor Portalului european de proiecte de investiții


7 noiembrie 2016 | Cosmina SIMA

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Cyberlaw, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Noutăți legislative, Varia (alte arii de practica)

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 299/86 din data de 5 noiembrie 2016, a fost publicată Decizia de punere în aplicare (UE) 2016/1942 a Comisiei din 4 noiembrie 2016 privind specificațiile Portalului european de proiecte de investiții și de abrogare a Deciziei de punere în aplicare (UE) 2015/1214.

Prin prezenta decizie se adoptă specificațiile tehnice ale Portalului european de proiecte de investiții (PEPI), care a fost creat prin aplicarea Regulamentul (UE) 2015/1017. Proiectele sunt incluse în PEPI sub rezerva respectării unor criterii de înscriere, precum: proiectul (sau programul care constă din proiecte mai mici) prezintă un cost total minim de 5 000 000 EUR; promotorul este o persoană juridică stabilită într-un stat membru și nu face obiectul unei proceduri de insolvență; proiectul este descris în mod clar în cererea de înscriere ca fiind un proiect de investiții, iar informațiile furnizate în cerere sunt exacte și precizează valoarea finanțării necesare pentru realizarea proiectului.

Decizia de punere în aplicare (UE) 2015/1214 se abrogă.

Prezenta decizie intră în vigoare în a douăzecea zi de la data publicării în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Cosmina Sima

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică