Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Încetare activitate procurori la DIICOT

08.11.2016 | JURIDICE.ro

Luni, 7 noiembrie 2016, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:
– încetarea activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Alba, a procuror Maria BĂLŢAT-CETEAN, începând cu data de 15 noiembrie 2016 şi revenirea acesteia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba (unitate de parchet unde a funcţionat anterior numirii la structura specializată), începând cu aceeaşi dată
– încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti, a procuror Laurențiu Marian PALAGHIEA, începând cu dată de 15 noiembrie 2016 şi revenirea acestuia la Parchetul de lângă Tribunalul Argeş (unitate de parchet unde a funcţionat anterior numirii la structura specializată), începând cu aceeaşi dată.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership