Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Voicu & Filipescu împlinește 15 ani


8 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Firma mulțumește tuturor clienților, furnizorilor, colaboratorilor, partenerilor, prietenilor, foștilor și actualilor membri ai echipei pentru contribuția importantă la dezvoltarea Voicu & Filipescu! Avocații și consultanții Voicu & Filipescu se mândresc că, în acești 15 ani, au asistat peste 1,000 clienți, societăți multinaționale și locale, în: sute de tranzacții de fuziuni și achiziții cu valoare totală de peste 3,5 miliarde Euro, proiecte financiar-bancare de miliarde de Euro, sute de tranzacții imobiliare, proiecte revoluționare de dreptul concurenței, redactarea sau revizuirea a mii de contracte, mii de litigii și arbitraje pentru pretenții ce însumează miliarde de Euro, proiecte de achiziții publice de peste 800 milioane Euro.

Iată gândurile partenerilor Voicu & Filipescu la aniversarea a 15 ani:

voicuDaniel Voicu, Managing Partner: „Acum, la împlinirea a 15 ani, îmi amintesc momentele de început ale Voicu & Filipescu, emoțiile, gândurile acelei etape. Atunci, la începuturi, primordială era povara responsabilității – în primul rând față de clienți și de echipă, dar și față de echilibrul dintre firmă și furnizori, autorități, parteneri de afaceri, concurenți, publicul larg. După acești primi 15 ani… greutatea responsabilității nu a dispărut, însă acest sentiment este îndulcit de mândria realizărilor profesionale trecute și, în aceeași măsură, de emulația altor încercări viitoare.”

filipescuMugur Filipescu, Managing Partner: „În acești 15 ani am fost parte a unei piețe de avocatură încă tinere, am văzut-o crescând și apoi învățând să se adapteze provocărilor. Am învățat multe, inclusiv despre noi înșine, dar cred că am reușit să rămânem fideli obiectivelor noastre inițiale – să fim creativi, să furnizăm soluții utile pentru clienți, să avem un impact real asupra afacerilor lor. În acest moment privim în urmă la tot ce am realizat împreună dar, la fel de important, privim înainte spre ce ne propunem să realizăm, spre ce putem și trebuie să facem de acum încolo pentru clienții și colaboratorii noștri, pentru echipa noastră.

popaMarta Popa, Senior Partner: „Nu facem doar performanță în domeniul juridic. Facem mai mult decât a ne asista clienții să navigeze în oceanul legislativ: îi ajutăm să țină pasul cu schimbările legale din domeniile lor – și chiar să le anticipeze. Îi ajutăm să gestioneze riscurile și oportunitățile. Suntem catalizatori ai afacerilor clienților noștri și suntem mândri să le fi fost aproape pentru a furniza servicii cu valoare adăugată timp de peste 15 ani. Acum privim spre următorii 15 ani, cu speranța că nu numai că vom deveni mai maturi alături de clienții noștri, dar și mai buni pentru ei.

NegutuRoxana Neguțu, Partner: „Echipa Voicu & Filipescu a realizat multe în primii noștri 15 ani. Sunt mândră să fiu parte la proiectele și dezvoltarea clienților noștri și să fi lucrat alături de atâția avocați talentați, de-a lungul acestor ani. Cu fiecare zi, suntem pregătiți să asigurăm nivele din ce în ce mai ridicate de calitate, să ne adaptăm realităților în schimbare și să ne atingem potențialul maxim ca profesionști. Unele lucruri devin mai bune cu vremea, iar acum ne concentrăm pe ce putem face pentru viitoarele aniversări marcante!

rusuDumitru Rusu, Partner: „Îmi amintesc începuturile Voicu & Filipescu. O echipă foarte tânără și ambițioasă, dar fără teama de a face față provocărilor. Pot spune ca sunt mândru că am “gustat” începuturile lor ca firmă în calitate de „client”. Ba chiar mai mult decât atât – aproape ca membru al echipei, în nopți de negocieri intense de reps & warranties, condiții suspensive, în prima tranzacție complexă în care am lucrat. Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. M-am simțit mai degrabă prieten, decât client. Între timp, m-am alăturat firmei ca membru deplin al echipei. Cum e? Ca un vin vechi – din ce în ce mai bun.

badescuGeorgiana Bădescu, Partner: „Uitându-mă înapoi în timp, pot afirma că mă bucură faptul că sunt parte a unei echipe care a primit votul de încredere al clienților pentru proiecte de anvergură, de multe ori inovatoare, care ne-au ajutat să stabilim parteneriate de lungă durată și să devenim mai buni, ca indivizi și ca echipă. Am încredere că vom continua să inspirăm credibilitate și siguranță.”

dutuFlorin Duțu, Partner:„Moment aniversar – Sweet 15. Quinceanera. În cultura sud-americană, aniversarea de 15 ani înseamnă pentru fete trecerea la viața adultă, noi provocări și responsabilități, dar și noi vise și speranțe. Aici, la Voicu & Filipescu, în ultimii 15 ani ne-am dezvoltat expertiza și reputația pas cu pas, cu răbdare și cu doza potrivită de încăpățânare, măsurându-ne succesul prin numărul de clienți care ne-au devenit prieteni. Acum, ca o mândră quinceanera, așteptăm cu interes ca visele noastre cele mai îndrăznețe să se transforme în realitate. Lucky 15!

mihaiRaluca Mihai, Partner: „Sunt norocoasă și mândră că evoluția mea profesională ca avocat este într-atât de aproape legată de dezvoltarea Voicu & Filipescu. Acesta este locul în care am cunoscut oameni minunați, am învățat mult de la clienții noștri și de la colegii mei, am legat prietenii strânse. De-a lungul anilor, am crescut și ne-am dezvoltat, devenind cu fiecare zi mai buni decât eram în ziua precedentă.

tabacuAlex Tabacu, Coordonatorul Voicu & Filipescu Tax Advisers SRL: „15 ani pe o piață în formare sunt o experiență unică. Am învățat, am crescut, am generat practică, am ajutat mulți clienți să își dezvolte afacerile și să depășească momente delicate. Am văzut oameni fericiți și am fost și noi fericiți că am putut contribui la aceasta. La mulți ani, Voicu & Filipescu!”

mariana-popaMariana Popa, Coordonatoarea V.F. Insolvență SPRL: „Voicu & Filipescu azi, la 15 ani? Un creuzet în care, ca în chimie, se combină cunoștințele și abilitățile tuturor specialiștilor echipei noastre, pentru ca în finalul reacțiilor ce se produc să rezulte soluții noi, unice. Și, cu fiecare soluție, un nou lanț de reacții: reușite pentru societățile pe care le reprezentăm, creștere pentru grupul nostru, dezvoltarea noastră ca indivizi, atât profesional, cât și personal.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică