Print Friendly, PDF & Email

Acord de colaborare MJ-MDRAP

08.11.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Luni, 7 noiembrie 2016, Ministerul Justiției a anunțat că astăzi, 8 noiembrie 2016, Ministrul Justiției, Raluca Prună, și viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, vor semna Acordul de colaborare dintre cele două ministere cu privire la implementarea, la nivel local, a Strategiei Naționale Anticorupție (SNA) 2016-2020, potrivit unui comunicat al MJ.

Semnarea are loc în contextul organizării, la sediul MDRAP, a primei reuniuni a Platformei de cooperare a administrației publice locale, parte a mecanismului de coordonare şi monitorizare a SNA 2016-2020. Evenimentul este organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), în colaborare cu Ministerul Justiţiei (MJ).

În cadrul reuniunii va fi lansat și unul dintre instrumentele de monitorizare a SNA  – Harta bunelor practici, vor fi prezentate, exemple de bune practici şi dificulăţi identificate în ciclul strategic 2012-2015, precum şi demersurile necesare pentru operaționalizarea SNA 2016-2020 la nivelul administrației publice locale.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week