Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

ASF. Decizia de redresare financiară a City Insurance SA, confirmată de CAB
09.11.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Asigurări, Content, Insolvență
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 8 noiembrie 2016, Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunță că în data de marți, 1 noiembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca neîntemeiată cererea de anulare introdusă de Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A. împotriva deciziei nr. 901/18.04.2016 emisă de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, prin care ASF a dispus deschiderea procedurii de redresare financiară pe bază de plan la Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A., potrivit unui comunicat al ASF.

Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

ASF a decis deschiderea procedurii de redresare financiară pe bază de plan la City Insurance S.A. ca urmare a constatării faptului că valoarea coeficientului de lichiditate scăzuse sub nivelul limită prevăzut de dispoziţiile legale, ceea ce a condus la imposibilitatea onorării obligaţiilor asumate faţă de creditorii de asigurări.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti