« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

REFF & ASOCIAȚII cooptează un avocat senior
09.11.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Selected | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

REFF & ASOCIAȚII, societatea de avocați reprezentând rețeaua internațională de avocați Deloitte Legal în România, a anunțat miercuri, 9 noiembrie 2016, cooptarea în echipa de drept financiar-bancar și piețe de capital a Alinei Tihan, pe poziția de senior managing associate.

alinaUn avocat cu 17 ani de experiență, Alina și-a petrecut peste nouă ani, în ultimii ani, în grupul de consultanță bancară și financiară al CMS Cameron McKenna. Experiența ei de avocat specializat în drept bancar și financiar acoperă o arie foarte largă de tranzactii de finanțare, refinanțări si restructurări de credite, transferuri de portofolii de credite precum și consultanță pe reglementări în domeniul bancar, al piețelor de capital și al instrumentelor financiare.

Specializându-se pe credite sindicalizate și finanțări în vederea achizițiilor, Alina are o experiență vastă în tranzacții de anvergură, actionând pentru bănci și pentru sponsori în Romania și în tranzacții multijurisdicționale.

Alina a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în 1998.

Departamentul de drept financiar-bancar și piețe de capital al Reff & Asociații coordonat de partnerul Andrei Burz-Pînzaru a fost constant implicat, în ultimii ani, în tranzacții de impact în sectorul financiar, atât de partea creditorilor cât și a împrumutaților.

Clienții, reprezentând bănci importante care activează pe piața locală sau companii active în alte industrii, beneficiază de experiența variată a echipei, care a fost implicată în tranzacții cu o valoare cumulată de peste patru miliarde de euro, inclusiv finanțări noi, refinanțări, proiecte de restructurare a împrumuturilor și tranzacții de portofoliu.

###

Reff & Asociații este societatea de avocați membră a Baroului București, cu o echipă care în prezent numără peste 60 de avocați, recunoscută pe plan local și internațional, fiind cotată între societățile de avocați de top, în domenii vizând drept bancar, piețe de capital, fuziuni și achiziții și tranzacții imobiliare. Reff & Asociații este membră a rețelei internaționale de avocați Deloitte Legal, care numără 1.700 de avocați în 73 de țări.

 
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD