Secţiuni » Executori judecătoreşti
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România

Forumul România-Moldova în domeniul Justiției
10.11.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 9 noiembrie 2016, Ministerul Justiției a anunţat că  împreună cu Ministerul Justiției din Republica Moldova organizează în perioada 10+11 noiembrie 2016, la Chișinău, Forumul România-Republica Moldova în domeniul Justiției – “Reforma justiției și lupta împotriva corupției în perspectivă europeană”, potrivit unui comunicat al MJ.

Forumul îşi propune, încă de la prima ediţie, să se constituie în principala platformă de comunicare în domeniul justiției care să conducă la dezvoltarea cooperării bilaterale în acest domeniu, înlăturarea eventualelor sincope, dar și sprijinirea parcursului european al Republicii Moldova și Justiției din această țară, prin continuarea reformelor în domeniul Justiției, a luptei împotriva corupției.

Deschiderea evenimentului va fi făcută de ministrul Justiției din România, Raluca-Alexandra PRUNĂ, ministrul Justiției din Republica Moldova, Vladimir CEBOTARI, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Adrian CANDU, și ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel IONIȚĂ.

Vor participa reprezentanți ai principalelor instituții din domeniul justiției și ai societății civile din cele două state: Consiliul Superior al Magistraturii, Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție, Direcția pentru Investigarea Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Agenția Națională de Integritate, Parchetul de pe lângă înalta Curte de Casație şi Justiție, Curtea Constituțională, Administrația Națională a Penitenciarelor, Direcția Națională de Probațiune, Autoritatea Națională pentru Cetățenie, Uniunea Națională a Barourilor din România, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, Curtea Supremă de Justiție, Centrul Național Anticorupție, Autoritatea Națională de Integritate, Uniunea Avocaților, Corpul notarilor publici, Inspectoratul Național de Probațiune.

Secţiuni: Content, Executori judecătorești, Notari, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri, Varia (alte arii de practica) | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO