PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Forumul România-Moldova în domeniul Justiției
10.11.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 9 noiembrie 2016, Ministerul Justiției a anunţat că  împreună cu Ministerul Justiției din Republica Moldova organizează în perioada 10+11 noiembrie 2016, la Chișinău, Forumul România-Republica Moldova în domeniul Justiției – “Reforma justiției și lupta împotriva corupției în perspectivă europeană”, potrivit unui comunicat al MJ.

Forumul îşi propune, încă de la prima ediţie, să se constituie în principala platformă de comunicare în domeniul justiției care să conducă la dezvoltarea cooperării bilaterale în acest domeniu, înlăturarea eventualelor sincope, dar și sprijinirea parcursului european al Republicii Moldova și Justiției din această țară, prin continuarea reformelor în domeniul Justiției, a luptei împotriva corupției.

Deschiderea evenimentului va fi făcută de ministrul Justiției din România, Raluca-Alexandra PRUNĂ, ministrul Justiției din Republica Moldova, Vladimir CEBOTARI, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Adrian CANDU, și ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel IONIȚĂ.

Vor participa reprezentanți ai principalelor instituții din domeniul justiției și ai societății civile din cele două state: Consiliul Superior al Magistraturii, Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție, Direcția pentru Investigarea Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Agenția Națională de Integritate, Parchetul de pe lângă înalta Curte de Casație şi Justiție, Curtea Constituțională, Administrația Națională a Penitenciarelor, Direcția Națională de Probațiune, Autoritatea Națională pentru Cetățenie, Uniunea Națională a Barourilor din România, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, Curtea Supremă de Justiție, Centrul Național Anticorupție, Autoritatea Națională de Integritate, Uniunea Avocaților, Corpul notarilor publici, Inspectoratul Național de Probațiune.

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.