Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul sportului
Dreptul sportului
CărţiProfesionişti

Primarul Capitalei a premiat 44 de sportivi


12 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 10 noiembrie 2016, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a premiat, la sediul Municipalitatii, 44 de sportivi, membri ai echipei de handbal feminin, ai echipei de volei feminin apartinand Clubului Sportiv Municipal Bucuresti si ai echipei de spada a Romaniei medaliata cu aur la Jocurile Olimpice 2016, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei.

Cu această ocazie, Gabriela Firea le-a oferit titlul de ”cetateni de onoare” antrenorilor si sportivilor echipei de handbal feminine care au castigat Cupa Campionilor Europeni, ai echipei de volei feminin apartinand Clubului Sportiv Municipal Bucuresti care a castigat Cupa Challenge si ai echipei de spada a Romaniei, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice 2016.

Gabriela Firea: „Ca Primar General este o onoare pentru mine sa fiu in preajma campionilor. In Primaria Capitalei ne-am preocupat zi de zi de cresterea calitatii vietii bucurestenilor, am luat masuri pentru perioada de iarna, pentru  repornirea santierelor, dar acest lucru nu inseamna ca nu ne oprim cateva clipe  sa ne pretuim campionii, sa ii incurajam si sa ii sustinem in toate competitiile. Autoritatile locale trebuie sa aiba grija de sportivi si in perioada de pregatire a acestora, nu numai atunci cand sunt campioni. Recent am lansat un program in premiera prin care am solicitat deschiderea curtilor scolilor dupa program, pentru ca viitorii sportivi trebuie sa inceapa de undeva, copiii trebuie sa aiba unde sa faca sport si sa isi doreasca mai mult. Campioni  fiind, sunteti deja niste branduri, si ne dorim, cu ajutorul dumneavoastra, sa animam mai mult viata sportiva din Capitala si sa explicam copiilor cat de important e sportul! Va apreciez si va sustin! Va puteti baza pe mine si pe echipa mea, iar aceasta Gala nu reprezinta un gest singular, pentru ca trebuie sa incurajam fair play-ul si solidaritatea. Avem multe de invatat de la voi.”

Alin Petrache, directorul CSM Bucuresti: As vrea sa va multumesc, doamna Primar General, pentru sprijinul pe care l-am avut si pe care il avem in continuare. Ma refer la deblocarea primelor pe care sportivele le-au primit deja, prime promise dintr-o luna mai indepartata. Vreau ca acest club sa devina unul dintre principalele cluburi din Romania, daca nu cel mai performant, in ceea ce priveste initierea, copiii si juniorii.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică