« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

BNR. Tendinţa de epuizare a resurselor disponibile de forță de muncă
14.11.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 11 noiembrie 2016, Banca Naţională a României a dat publicităţii minuta şedinţei de politică monetară a Consiliului de administraţie al Băncii Naționale a României din 4 noiembrie 2016.

Unul dintre cele mai importante aspecte se referă la preocuparea membrilor Consiliului referitoare la tendința de epuizare a resurselor disponibile de forță de muncă, semnalizată tot mai intens de indicatorii specifici și de sondajele de specialitate. S-a observat, totodată, că ritmul anual de creştere a câștigului salarial mediu net pe economie s-a menținut la valori de două cifre în iulie-august, iar cel al costurilor salariale unitare din industrie a crescut ușor, atingând la rândul lui o medie de două cifre. S-a exprimat și opinia că potențialul advers al acestora – din perspectiva inflației/competitivității – ar putea fi atenuat de actualele marje de profit ale companiilor.

:: Minuta

 
Secţiuni: Banking, Content, Dreptul muncii | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD