Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Demolarea unei părţi a Tribunalului Galaţi în vederea construirii sediului Judecătoriei Galaţi | Proiect


14 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Noutăți legislative, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Vineri, 11 noiembrie 2016, Ministerul Justiţiei a lansat în dezbatere publică proiectul de HG privind transmiterea din domeniul public în domeniul privat al statului a unei părți dintr-un imobil aflat în administrarea Ministerului Justiției, în vederea scoaterii din funcțiune și demolării.

Tribunalul Galați menționează că numai după efectuarea unor operațiuni de demolare se poate realiza predarea amplasamentului către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în vederea construirii, prin Compania Națională de Investiții C.N.I. S.A, a obiectivului ,,Sediu Judecătoria Galați’’.

:: Proiectul
:: Nota de fundamentare
:: Anexa

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro