Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

PICCJ organizează Conferința Naţională „Apărarea mediului şi a fondului forestier prin dreptul penal”
14.11.2016 | Georgiana-Camelia LUCIU


Georgiana-Camelia Luciu

Georgiana-Camelia Luciu

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie organizează în ziua de 15 noiembrie 2016, în Sala de Consiliu din sediul situat în Bulevardul Libertăţii nr. 14, Conferinţa Naţională „Apărarea mediului şi a fondului forestier prin dreptul penal”.

Manifestarea ştiinţifică este organizată de Ministerul Public în parteneriat cu Academia Română – Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu”.

Este prima conferinţă naţională care abordează tema sus-menționată, demers ce are ca scop iniţierea unei dezbateri naţionale pe această problematică de mare actualitate.

În deschiderea conferinţei vor lua cuvântul domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, doamna Erika Stanciu, secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, şi domnul profesor Mircea Duţu, directorul Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române.

La lucrările conferinţei vor participa procurorii generali ai parchetelor de pe lângă curţile de apel, procurorii şefi din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, reprezentanți ai lumii academice, ai instituțiilor de specialitate, precum şi ai unor organizații non-guvernamentale cu profil ecologist.

Jurnaliştii acreditaţi sunt rugaţi să confirme participarea până la data de 14 noiembrie 2016, ora 12.00, pe adresa de e-mail presa@mpublic.ro. Televiziunile interesate în realizarea unei transmisii în direct sunt rugate să ia legătura cu Biroul de informare şi relaţii publice pentru detalii legate de asigurarea sonorizării.

:: sursa: www.mpublic.ro

Georgiana-Camelia Luciu

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate