Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

De Ziua Internaţională a Studenţilor, Klaus Iohannis merge la Universitatea Babeş-Bolyai


15 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 14 noiembrie 2016, Administraţia Prezidenţială a anunţat că Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa joi, 17 noiembrie 2016, la Cluj-Napoca, la o dezbatere a Grupului de reflecţie şi analiză internaţională CITADEL, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, cu tema ,,Uniunea Europeană între dezintegrare şi reformare. Contribuţia României la consolidarea construcţiei europene”, potrivit unui comunicat al AP.

Dezbaterea are loc de Ziua Internaţională a Studenţilor – dată simbolică, încărcată de o istorie dramatică, care aminteşte că dreptul la educaţie, libertatea de opinie şi de exprimare sunt drepturi fundamentale dobândite cu mari sacrificii. Ziua de 17 noiembrie a fost declarată Ziua Internațională a Studenților în anul 1941, de către Consiliul Internațional al Studenților (organizat la Londra), pentru a comemora demonstrațiile din 1939, desfășurate la Universitatea din Praga, împotriva ocupației germane asupra Cehoslovaciei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică