Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Horaţius Dumbravă va participa la un seminar organizat de Curtea de Apel Craiova, INM şi PCA Craiova


17 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Miercuri, 16 noiembrie 2016, Curtea de Apel Craiova a anunţat că, în cadrul programului de formare continuă descentralizată pentru anul 2016, în perioada 17.11-18.11.2016, va avea loc la sediul Curţii de Apel Craiova, seminarul cu tema “ Etică şi deontologie”, organizat de Curtea de Apel Craiova în colaborare cu Institutul Naţional al Magistraturii şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, potrivit unui comunicat al CA Craiova.

La eveniment va participa din partea Institutului Naţional al Magistraturii judecătorul Horaţius Dumbravă precum şi judecători şi procurori din circumscripția Curții de Apel Craiova.

Cu acest prilej se vor discuta,printre altele, aspecte referitoare la conduita judecătorilor şi procurorilor în exercitarea şi în afara exercitării atribuţiilor de serviciu, răspunderea penală a magistraţilor, prin prisma cazuisticii relevante de jurisprudenţă în cauzele de corupţie, interdicţiile şi incompatibilităţile judecătorilor şi procurorilor precum şi incompatibilităţile speciale ale judecătorilor şi procurorilor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică