Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Horaţius Dumbravă va participa la un seminar organizat de Curtea de Apel Craiova, INM şi PCA Craiova
17.11.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 16 noiembrie 2016, Curtea de Apel Craiova a anunţat că, în cadrul programului de formare continuă descentralizată pentru anul 2016, în perioada 17.11-18.11.2016, va avea loc la sediul Curţii de Apel Craiova, seminarul cu tema “ Etică şi deontologie”, organizat de Curtea de Apel Craiova în colaborare cu Institutul Naţional al Magistraturii şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, potrivit unui comunicat al CA Craiova.

La eveniment va participa din partea Institutului Naţional al Magistraturii judecătorul Horaţius Dumbravă precum şi judecători şi procurori din circumscripția Curții de Apel Craiova.

Cu acest prilej se vor discuta,printre altele, aspecte referitoare la conduita judecătorilor şi procurorilor în exercitarea şi în afara exercitării atribuţiilor de serviciu, răspunderea penală a magistraţilor, prin prisma cazuisticii relevante de jurisprudenţă în cauzele de corupţie, interdicţiile şi incompatibilităţile judecătorilor şi procurorilor precum şi incompatibilităţile speciale ale judecătorilor şi procurorilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate