Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Horaţius Dumbravă va participa la un seminar organizat de Curtea de Apel Craiova, INM şi PCA Craiova


17 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 16 noiembrie 2016, Curtea de Apel Craiova a anunţat că, în cadrul programului de formare continuă descentralizată pentru anul 2016, în perioada 17.11-18.11.2016, va avea loc la sediul Curţii de Apel Craiova, seminarul cu tema “ Etică şi deontologie”, organizat de Curtea de Apel Craiova în colaborare cu Institutul Naţional al Magistraturii şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, potrivit unui comunicat al CA Craiova.

La eveniment va participa din partea Institutului Naţional al Magistraturii judecătorul Horaţius Dumbravă precum şi judecători şi procurori din circumscripția Curții de Apel Craiova.

Cu acest prilej se vor discuta,printre altele, aspecte referitoare la conduita judecătorilor şi procurorilor în exercitarea şi în afara exercitării atribuţiilor de serviciu, răspunderea penală a magistraţilor, prin prisma cazuisticii relevante de jurisprudenţă în cauzele de corupţie, interdicţiile şi incompatibilităţile judecătorilor şi procurorilor precum şi incompatibilităţile speciale ale judecătorilor şi procurorilor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii