Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Horaţius Dumbravă va participa la un seminar organizat de Curtea de Apel Craiova, INM şi PCA Craiova
17.11.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 16 noiembrie 2016, Curtea de Apel Craiova a anunţat că, în cadrul programului de formare continuă descentralizată pentru anul 2016, în perioada 17.11-18.11.2016, va avea loc la sediul Curţii de Apel Craiova, seminarul cu tema “ Etică şi deontologie”, organizat de Curtea de Apel Craiova în colaborare cu Institutul Naţional al Magistraturii şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, potrivit unui comunicat al CA Craiova.

La eveniment va participa din partea Institutului Naţional al Magistraturii judecătorul Horaţius Dumbravă precum şi judecători şi procurori din circumscripția Curții de Apel Craiova.

Cu acest prilej se vor discuta,printre altele, aspecte referitoare la conduita judecătorilor şi procurorilor în exercitarea şi în afara exercitării atribuţiilor de serviciu, răspunderea penală a magistraţilor, prin prisma cazuisticii relevante de jurisprudenţă în cauzele de corupţie, interdicţiile şi incompatibilităţile judecătorilor şi procurorilor precum şi incompatibilităţile speciale ale judecătorilor şi procurorilor.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.