Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Procurorul selectat să participe la conferința „Annual Conference on Countering Terrorism”


18 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 17 noiembrie 2016, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele selecției magistraților români în vederea participării la evenimentul cu tema „Annual Conference on Countering Terrorism”, organizat la Trier (Germania), în perioada 1-2 decembrie 2016, potrivit unui comunicat al INM.

În urma aplicării criteriilor sus-menționate și având în vedere numărul de locuri alocat României pentru acest seminar (1 loc), a fost selectată, în virtutea criteriului de departajare de la punctul b), procuror Maria Daniela MANOLACHE, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița).

În eventualitatea suplimentării numărului de locuri acordat României, a fost selectat în lista de rezervă domnul procuror Cătălin BORCOMAN, DIICOT.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică