Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Experții Comisiei Europene au mers la Inspecția Judiciară


18 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri,  15 noiembrie 2016, la sediul Inspecţiei Judiciare a avut loc o întâlnire cu experţii Comisiei Europene aflaţi în misiune de evaluare în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare, potrivit unui comunicat al IJ.

Inspecţia Judiciară a fost reprezentată de inspectorul-şef Lucian Netejoru, inspectorul-şef adjunct Gheorghe Stan, directorul Direcţiei de inspecţie judiciară pentru judecători Mihail Dragoș Mihail şi de directorul Direcţiei de inspecţie judiciară pentru procurori Laurențiu Vintilă.

Au avut loc discuţii cu privire la practica în materie disciplinară,  raporturile cu alte instituţii publice şi impactul activităţii Inspecţiei Judiciare.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate date statistice din anul 2016 cu privire la  activitatea Inspecţiei Judiciare în domeniile în care îi sunt conferite atribuţii de verificare şi control, precum şi aspecte relevante în legătură cu parcursul instituţiei în raport cu recomandările Comisiei Europene.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii